CUISINE

Το πλούσιο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης και οι ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες χαρίζουν μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικά γευστικών προϊόντων. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Κος Γεώργιος Καραμολέγκος αφιερώνει μεγάλο μέρος του προσωπικού του χρόνου στην φροντίδα του οργανικού αγροκτήματος της εταιρείας από το οποίο το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων μας προέρχεται.
Τα μενού μας αποτελούνται από γευστικότατα τοπικά πιάτα, βασισμένα στην Ελληνική και Μεσογειακή γαστρονομία.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε φρέσκο ψάρι για μεσημεριανό ή δείπνο με την προϋπόθεση ότι μας το έχετε παραγγείλει από την προηγούμενη μέρα έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά από νωρίς το πρωί.

Το μενού σε pdf φορμά.